coimbra portugal
portugal.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Coimbra Portugal

 • Hotel bragança, coimbra
  Hotel bragança is a classic late 50s three stars hotel placed in coimbra's downtown. it is a fully equipped and comfortable hotel which offers a pleasant stay with a good relation between quality and price.
  http://www.booking.com/hotel/pt/braganca.nl.html?aid=308395
 • Hotel dona inês coimbra, coimbra

  http://www.booking.com/hotel/pt/dona-ines-coimbra.nl.html
 • Hotel oslo, coimbra
  Centraal gelegen driesterrenhotel in coimbra, met een prachtig uitzicht op de stad en de eeuwenoude universiteit. dit hotel biedt de beste accommodatie die u als vakantieganger of zakenreiziger kunt wensen. de kamers zijn onlangs gerenoveerd en modern aangekleed, om u een maximum aan comfort te kunnen bieden. met een ligging in het belangrijkste culturele, winkel- en zakengebied van coimbra heeft u alles wat u zoekt op loopafstand van het hotel: supermarkten, bakkers, cafés, restaurants, de historische binnenstad, de universiteit van coimbra en grote winkelcentra en uitgaansgelegenheden.
  http://www.booking.com/hotel/pt/oslo.nl.html
 • Hotels in coimbra

  http://www.booking.com/city/pt/coimbra.nl.html
 • Portugal coimbra
  Autoverhuur in coimbra vanaf 136 eur / 93 gbp / 189 usd per week, huur goedkope auto's in coimbra en kies van de beste autoverhuur bedrijven in coimbra, portugal.
  http://portugal.rentalcargroup.com/du/Coimbra.htm
 • Tivoli coimbra
  Het tivoli coimbra hotel is een modern en functioneel 4 sterren hotel, centraal gevestigd. het ligt erg dicht bij de allermooiste monumenten van portugal. coimbra is een historische en culturele stad met een middeleeuwse universiteit, waardoor de stad een echte academische sfeer heeft.
  http://www.booking.com/hotel/pt/tvcoimbracoimbra.nl.html
 • Tryp coimbra
  Hotel tryp coimbra has got 133 rooms.the business centre in the lobby and our laundry service is also available for our clients (price not included in the room).
  http://www.booking.com/hotel/pt/trypcoimbra.nl.html

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Coimbra Portugal